Vi gillar människor, affärer och IT

 

Vi krånglar inte till det. Alla organisationer har ett syfte av något slag. En affärsidé. Alla organisationer består av människor som samverkar för att skapa värde i verksamheten. De använder någon form av arbetssätt eller rutiner. Dessa kan vara mer eller mindre formella och dokumenterade, men har en sak gemensamt: de stöds av informationsteknologi vars roll är att underlätta arbetet och bidra till effektiviseringar.

Vi börjar där. Vår utgångspunkt är din affärsidé. På Quale Consulting arbetar konsulter med stor samlad erfarenhet från affärsdrivande organisationer, både i rollen som konsulter och som linje- och affärsansvariga. Lägg sen till vår djupa kompetens inom IT, så har du Quale Consulting i ett nötskal. Vi gillar att arbeta med människor, affärer och IT. Den stora utmaningen är att få hela kedjan av resurser att fungera tillsammans för att uppnå bästa resultat. Här finns en ofta outnyttjad potential men med vår kompetens kan vi hjälpa till att frigöra den kraften.
Läs mer om vad vi kan erbjuda under ”Våra tjänster”.

Quale Consultings grundare är Magnus Lindmark och Thomas Lindelöf med förflutet på chefsbefattningar i tongivande IT-företag. Båda har djup IT-kompetens och lång erfarenhet av verksamhetsutveckling.

Quale? [kweil]!

Ordet Quale (uttalas [kweil]) härstammar från latin och betyder direkt översatt ”kvaliteten på”. Det är också en vanlig fras inom filosofin för att beskriva den subjektiva kvaliteten av en upplevelse.

 

Quale Consulting och CSR (Corporate Social Responsibility)

Quale Consulting är ett ansvarstagande företag och värnar om både miljö och människor i vår omgivning.
En stor del av vårt sociala engagemang riktar vi mot ideella föreningar där vår personal medverkar som ledare och aktiva.

IT som lyfter lönsamheten och arbetsglädjen.