Affärsdriven projektledare

Våra kunder är stora företag och organisationer som hanterar komplexa och affärskritiska IT-system. Arbetet sker ofta i internationella miljöer. I våra uppdrag använder vi oss av vedertagna metoder och modeller.

Vem är du?

Du har universitets- högskoleexamen eller motsvarande. Med en bakgrund inom systemutveckling har du fått en bra grund att stå på men har de senaste åren fokuserat på projektledning. Du får gärna ha tidigare konsulterfarenhet och jobbat med stora företag eller organisationer.

Du har kommit i kontakt med en eller flera metoder för projektledning och projektstyrning. Vi vill att du certifierar dig inom projektledning och har du inte redan gjort det så lägger vi upp en plan för hur du ska nå din fulla potential.

Kontinuerlig utveckling är en förutsättning för att befinna sig bland de främsta inom vårt kompetensområde. Erfarenhet och tidigare meriter kombinerat med certifieringar ser vi som ett viktigt instrument för att bekräfta din och företagets profil. Hos oss har samtliga konsulter en utvecklingsplan med en tydlig målsättning.

Quale Consulting är ett företag som växer och har höga ambitioner. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och förväntar oss att våra medarbetare som levererar hög kvalitet, engagemang samt är delaktiga i företagets utveckling. Vi är inte rädda för att utmana oss själva eller andra.

Quale sitter i nyrenoverade lokaler med Örebros bästa utsikt, på Järntorgsgatan 3! Vi befinner oss i början på en spännande resa, vill du följa med? Hör av dig till mig:

Mail: magnus.lindmark@quale.se

Mob: 0722-198760