IT-arkitekt

Vill du hjälpa våra kunder att säkerställa sin IT-arkitektur och ge sina IT-lösningar rätt egenskaper från grunden och därmed bidra till en långsiktig, hållbar och över tiden kostnadseffektiv IT-investering? I så fall väntar många spännande uppdrag på dig! Våra kunder är stora företag och organisationer som hanterar komplexa och affärskritiska IT-system. Arbetet sker ofta i internationella miljöer. I våra uppdrag använder vi oss av vedertagna metoder och modeller.

Vem är du?

Har du redan erfarenhet som IT-arkitekt men känner att du är redo för nya utmaningar så är Quale företaget för dig! Vi har i dagsläget fler förfrågningar på IT-arkitekter än vi kan leverera. Hos oss väntar en inspirerande arbetsmiljö och du blir en i gänget av kompetenta medarbetare med samma stora intresse för verksamhetsutveckling, Enterprise-arkitektur och IT. Genom utmanade uppdrag och kompetensutveckling kan vi hjälpa dig att nå din fulla potential.

Är du en aspirerande IT-arkitekt med en bakgrund inom projektledning och verksamhetsutveckling eller systemutveckling och design? Då kan vi hjälpa dig att ta nästa steg! Vi kommer att stötta dig med vår erfarenhet, genom mentorskap och rätt uppdrag.

Kontinuerlig utveckling är en förutsättning för att befinna sig bland de främsta inom vårt kompetensområde. Erfarenhet och tidigare meriter kombinerat med certifieringar ser vi som ett viktigt instrument för att bekräfta din och företagets profil. Hos oss har samtliga konsulter en utvecklingsplan med en tydlig målsättning.

Quale Consulting är ett företag som växer och har höga ambitioner. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och förväntar oss att våra medarbetare som levererar hög kvalitet, engagemang samt är delaktiga i företagets utveckling. Vi är inte rädda för att utmana oss själva eller andra.

Quale sitter i nyrenoverade lokaler med Örebros bästa utsikt, på Järntorgsgatan 3! Vi befinner oss i början på en spännande resa, vill du följa med? Hör av dig till mig:

magnus.lindmark@quale.se

0722-198760