» Lediga tjänster

 

Jobba på Quale Consulting

Människorna är kärnan i Quale Consultings verksamhet. För att utveckla företaget måste vi också utveckla våra anställda. Därför satsar vi mycket på vår personal.

Vi är bäst inom vårt område och våra kunder förväntar sig hög kvalité och engagerade konsulter. Hos oss är vi inte rädda att utmana oss själva och andra. Du sätter dina mål inom ramen för Quales verksamhet och vi coachar dig att nå din fulla potential!

Att hitta människor som har ”det lilla extra” är vår största utmaning och vi är ständigt på jakt efter nya konsulter som vill utvecklas och vara med och utveckla Quale Consulting.

Har du intresse och/eller tidigare erfarenheter av att arbeta med IT-, affärs- och verksamhetsarkitektur (EA), projektledning eller förändringsledning? Är du systemutvecklare och brinner för att leverera lösningar som skapar värde? Har du förmågan att ta ledningen, peka ut färdriktningen och skapa resultat? Eller är du nyutexaminerad och i början av karriären?

Känner du att konsultrollen är rätt för dig, det vill säga att få möjligheten att verka inom olika branscher, möjligheten att träffa nya människor, möjligheten att få arbeta på olika platser?

I så fall hoppas vi att vi du hör av dig till oss så att vi får möjlighet att träffas och förhoppningsvis inleda ett långt och fruktsamt samarbete. Hoppas att vi ses!

Glöd för kvalitet, engagemang och förtroende